Apartmani Kristian Bol, otok Brač

Studio Apartment A2Apartment A2+1Apartment A2+2Apartment A4+1Apartment A4+2
Hrvatski  English
     

     Početna - Apartmani Kristian Bol

Zlatni ratApartmani Bol Kristian sjeverni ulazZalazak BolBol noću

   Dobrodošli

Apartmani se nalaze u jednoj od najatraktivnijih turističkih odredišta u Hrvatskoj i na Jadranu, u Bolu. Bol se nalazi na južnoj strani otoka Brača koji je smješten između Splita i otoka Hvara.

Bol je najstarije mjesto na otoku, s prekrasnim plažama,među kojima je i svjetski poznata plaža Zlatni rat. Ako tražite mjesto za obiteljski odmor ili pak aktivni Bol je idealno mjesto. Uz plaže u Bolu možete naći teniske terene, centre za ronjenje i jedrenje na dasci te kajt. U turističkoj sezoni svaki dan postoje izleti na otok Hvar te na Pustinju Blaca pored Bola.

 

Apartments Bol Kristian south sideNorth entranceView

 

Apartmani Kristian se nalaze u modernoj kamenoj kući smještenoj na idilićnoj poziciji, blizu plaže Zlatni rat te samo 200m udaljena od mora. Najbliži market i restoran su udaljeni 100m od apartmana. Centar mjesta je udaljen 350m. Apartmani se nalaze u blizini sportskih te zabavnih sadržaja. Uz samu uslugu smještaja gosti imaju na raspolaganju i roštilj, te parking mjesto. Svaki apartman ima balkon ili terasu s pogledom na more. Apartmani su opremljeni s klimom, satelitskom televizijom te gosti imaju pristup bežićnom internetu. Posjetite nas!

 

Apartmani Kristian - otok Brač - Dalmacija

© 2009 Apartmani Kristian